2011. szeptember 5., hétfő

Mutatós tigrisszem karkötő tibeti ezüsttel - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Hibátlan, gyógyító tigrisszem gyöngyökből tibeti ezüsttel kombinálva született meg ez a vagány, mégis elegáns unisex karkötő, mely egészen biztosan nem jön szembe az utcán!
Mérete: 18 cm
A karkötő gumiszálra fűzve készült.
Ha a méret nem megfelelő, de tetszik az ékszer, üsd le bátran, elkészítem abban a méretben, amiben szeretnéd!
A karkötőhöz tökéletesen illő nyaklánc is megtalálható az aukcióim között, ezeket szettben (8. 500-) előnyösebb áron vásárolhatod meg, postaköltséget spórolva.
 
-Tigrisszem:
Tulajdonságai:
Szín: sárgásbarna, aranybarna Átlátszóság: áttetsző, átlátszó Porszín: fehér Mohs-keménység: 6, 5-7 Sűrűség: 2, 58-2, 65 Képlet: SiO2 Ásványtanilag: sárgásbarnán erezett kvarc Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: üledékes Előfordulás: Dél-Afrika, India, Mexikó, Ausztrália Nyugati csillagjegy: Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Nyilas Kínai csillagjegy: Ló, Majom, Kakas, Disznó, Patkány Elem: föld
Gyógyhatásai:
Gyógyítja a szemet, torkot, nemzőszervet, törött csontot, szűkületeket.
A tigrisszem erősíti a légutakat és a tüdőt, ezért meghűlés, köhögés, asztma, és bronchitis esetén segítheti a gyógyulást.
Hatással van az ízületekre és a csontozatra is, alkalmazása csonttörés esetén ajánlott.
Aktiválja a mozgásszerveket, hatásos azok merevségével szemben.
A tigrisszem hatásos segítség az idegi betegségek esetében is, az ideggyulladástól az idegességig, de epilepszia és skizofrénia vagy paranoia, üldözési mánia és szellemi eltévelyedések ellen is hasonlóan jó segítség.
A tigrisszem pozitív hatást gyakorol az agyra és a koncentráló képességre.
Aktiválja döntési képességünket, bátorságunkat és tetterőnket, segít a döntések meghozatalában és problémáink megoldásában.
A tigrisszem révén feloldhatók az emocionális blokádok.
Amint az már ránézésre is látszik, e kőben többféle rezgés egyesül, így a segítségével megtanulhatunk távolságot tartani, s egy bizonyos sorrendet felállítani.
A tigrisszem megfékezi a túláradó energiákat és izgalmakat.
Mélységes belső béke és védettség, érzelmi mélység fejlődik ki hatására.
Használatával kifejleszthetjük magunkban a mások iránti bizalom és megértés képességét.
A tigrisszem a solar és a megemésztés köve. Segítségével megérthetem mik azok a gondok, melyek lezárják életem. Ez a kő segít velük szembeszállni, megkérdezni mire tanítasz engem, miért csináltalak magamnak. Amikor a gondok átadják tanításukat, nagy sóhajok és szívdobogás közepette, ahogy felfogó képességem kitárulva megértem, (megemésztem) őket (áttekintem), terhüket letéve tovább léphetek végre. Segít a tervezésben a tovább haladásban és az álmaim megvalósításában.
-Ezüst:
Az ezüstöt baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonsága alapján az orvostudomány, a természetgyógyászat és a népi gyógyászat már több ezer éve használja. Az ókorban még ugyan nem ismerték sem a baktériumokat, sem a vírusokat, viszont megfigyelték, hogy a kőkorsóba tett ezüstpénz képes a vizet fertőtleníteni, és így az több nap alatt sem poshadt meg. A legmodernebb víztisztítókban ma is ezüstöt használnak.
Az ezüstnek mára megismertük egy újabb csodálatos tulajdonságát. Az emberi bőrrel érintkezve képes a bőr felületén élő gombákat, baktériumokat elpusztítani, anélkül, hogy toxikus hatással lenne ránk. Ma a legismertebb felhasználás az ezüstözött szálakat tartalmazó ruházat. Ezek jellemzője, hogy a bőrrel érintkező belső felületük ezüstözött szálból készül. Előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. Segíti a gombás, töredezett bőr regenerálódását. Sajnos a köröm-gombát önmagában nem képes elpusztítani, viszont más, elsősorban belsőleg szedett gombaölő kezelés kiegészítője, mivel meggátolja a visszafertőződést.
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan antiallergén, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült egyedi ékszerek, egyenesen a készítőtől!
Nézd meg a többi termékemet is, biztosan találsz neked tetsző darabokat : )



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-09-11 20:12
. Mutatós tigrisszem karkötő tibeti ezüsttel - Jelenlegi ára: 2 800 Ft