2011. szeptember 29., csütörtök

Xtreme Bra Mell nagyobbítós melltartó SZUPER ÁR!! - Jelenlegi ára: 990 Ft


Napjainkban egyre több nő dönt mellméretének növelése és formája tökéletesítése céljából amellett, hogy szilikon implantátumokat tetet a mellébe.
A műtétek rendkívül kockázatosak lehetnek, és igen magas ezen beavatkozások díja.
Mi bemutatjuk Önnek egy olyan fantasztikus újdonságot, mellyel a hölgyek keble nagyobbnak és feszesebbnek tűnhet sebészi beavatkozás nélkül!
Az Xtreme Bra egy különleges megoldás, két nagyon fontos tulajdonsággal. Az első, hogy viselésekor akár 2 kosármérettel is nagyobbnak tűnhetnek keblei. A mellszövet megemelésével és megtartásával javíthat keblének formájával. A második pedig, hogy speciális kialakítása révén javíthat a testtartásán. Az Xtreme Bra-t hordhatja akár a szokásos melltartója fölött, akár önállóan, melltartó nélkül.
·          gyakrabban viselhetek mélyen dekoltált felsőket
·          megfelelő alátámasztást biztosít melléknek
·          esztétikusabb vonalak, kiemelkedő idomok egy pillanat alatt
·          Érezze magát karcsúbbnak, vonzóbbnak, magabiztosabbnak
·          csökkentheti hátizmmai terhelését
Ha felveszi az Xtreme Bra-t, viselhet mélyen dekoltált blúzokat. Egy hölgy akkor tűnik a legkarcsúbbnak és a legvonzóbbnak, ha szépen kihúzza magát. Az X-treme Bra segíti a nőknek egyenesen tartani magukat, és javíthat a testtartásukon is. Teszi mindezt úgy, hogy nem vág bele a bőrbe, nem okoz kellemetlen érzést, nem feszül. Dekoltázsa pedig ismét vonzó látványt nyújthat!
4 méretben kapható: S, M, L, XL,



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 21:12
. Xtreme Bra Mell nagyobbítós melltartó SZUPER ÁR!! - Jelenlegi ára: 990 Ft