2011. szeptember 24., szombat

Girmi pároló - Jelenlegi ára: 13 990 Ft

Eladó a képen látható pároló.
1000W teljesítmény, 60perces időzítés- gyors gőz funkció- 3 kamrás-rozsdamentes acél géptest- rizsfőző funkció- 9, 9l-es kapacitás- 2 év cseregarancia.
Postát állom!!!
A termék rendelésre érkezik, ezért kérlek, hogy leütés előtt érdeklődj, van-e még raktáron.
A cég 15-20 munkanapra vállal szállítást, én csak ez után tudok postázni.
Rendelése során élhet a 17/1991. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával. A szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belülelállhat. Ez esetünkben azt jelenti, hogy amint én megkapom az árut, elsőbbséggel postázom, tehát másnap odaér a megadott címre. Ha nem felel meg, legkésőbb másnap szintén elsőbbséggel kérem a visszapostát. Így biztos, hogy beleférünk a 8 munkanapba.
Ebben az esetben a kifogásolt termék(ek) vételárát legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatérítjük. – éncsakezutántudomvisszautalni, amiből sajnos le kell vonnom a postaköltséget, amennyibe nekem kerül a cégnek való visszapostázás.
Figyelem: az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a Vevő viseli. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a Vevő köteles megtéríteni.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak a sértetlen, eredeti állapotban lévő terméket tudjuk visszavásárolni. Ezért a megvásárolt ruhát felpróbálás előtt semmiképpen se mossa ki, ne vegye le róla a címké(ke)t, mert ha nem is felel meg, sajnos csak abban az állapotban van módunk visszavenni, amelyben elküldtük. A termék nem lehet használt, kopott, láthatóan viselt/hordott, az ilyen állapotú termékeket sajnos nem tudjuk visszavenni.


Jelenlegi ára: 13 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 10:30
. Girmi pároló - Jelenlegi ára: 13 990 Ft