2011. szeptember 20., kedd

Kegyetlen emlékek - Jelenlegi ára: 2 740 Ft


Kegyetlen emlékek
Két nő: Raven Winter és Holly Elliott felnőtt korukban is szenvednek szörnyű gyerekkori traumáiktól. Raven Winter látszólag mindent elért az életben: gyönyörű, sikeres és gazdag, Hollywood egyik legjobb ügyvédje. A legnevesebb sztárok dollármilliós szerződéseit intézi a stúdiókkal, ám a lelke mélyén ugyanaz a sebezhető kislány maradt, aki boldogtalan gyerekkorában oly kétségbeesetten vágyott a szeretetre s amit azóta is hiába keres a férfiak karjaiban. Egy nap azonban megismerkedik valakivel. Holly Elliott egy szörnyű tragédia emlékei elől menekülve új néven új életet kezd egy eldugott alaszkai kisvárosban, és sikeres bestselleríró lesz belőle. Amikor Jason Cole, a híres színész és rendező megvásárolja egyik regényének filmjogait, Holly Hollywoodba utazik, hogy találkozzon vele...
Részlet a könyvből: "A huszonhatodik születésnapján, karácsonykor Holly elhatározta, hogy kihasználja a néhány órányi nappali világosságot, és besétál a városba. Az ég ragyogó kék volt, a hó- és jégkristályok úgy szikráztak, mint a gyémánt, ahogy megvillantak rajtuk a meglepően meleg, aranyszín napsugarak. Miközben átballagott a főutcán, elhaladt a mozi mellett, és megakadt a szeme egy plakáton, mely Jason Cole A szabadulóművész című filmjét hírdette. Hosszú ideig csak állt, és nézte a színész képét a plakáton. Úgy festett, mint valami regényének életre kelt hőse, egyszerre sugárzott róla erő és gyengédség. A mozi zárva volt a karácsonyi ünnepek miatt, de Holly másnap újból megtette a tizenkét kilóméteres utat. Megnézte a filmet, és később még többször is, éppúgy, ahogy az elkövetkező négy évben minden egyes filmet, amiben Jason Cole játszott, vagy amit ő rendezett. "
SZERZŐ: Katherine Stone
KIADÓ: General Press Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2009
OLDALSZÁM: 228
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 740 Ft

Az aukció vége: 2011-10-07 04:10
. Kegyetlen emlékek - Jelenlegi ára: 2 740 Ft