2011. szeptember 12., hétfő

Férfi Arany Gyűrű Gránát és Gyémánt Drágakővel 62 - Jelenlegi ára: 85 405 Ft

BZ1602-62
Figyelem! Az itt hirdetett arany ékszer 9 karátos magyar fémjellel van ellátva annak ellenére, hogy 10 karátos aranyból készült. Ennek az az oka, hogy Magyarországon a 10 karátos arany nincs szabványosítva, ezért a Nemesfém Hitelesítő Intézet a  legközelebbi magyar szabványnak megfelelő, azaz 9 karátos magyar fémjelet üt be az amerikai 10 karátos arany tárgyakba. Mi a különbség a 10k és a 9K arany között? A 10 karátos arany, színarany tartalma eléri a 416 ezreléket, amíg a 9 karátos csak 375 ezrelék aranyat tartalmaz. Az Egyesült Államokban a 10 karátos arany ékszerek rendkívül népszerűek, kitűnő kopásállóságuk és kedvező árfekvésük miatt.
Tudta-e Ön, hogy úgy tartják:
A gránát: segíti a kosokat terveik megvalósításában, erősíti az oroszlán, a szűz, a bak és a vízöntő jegyben születettek bátorságát.
A gránát jó a túlélési képességre, az akaratra, az önbizalomra, erősíti a bátorságunkat, energiát ad. Hatásos szív- és lelki fájdalmak, feledékenység, depresszió ellen. Bizakodást és tartást, ad, reményt és bizalmat ajándékoz az emberekkel való kapcsolatban, támogatja a kreativitást. Ősidők óta az igaz barátság védelmezője. Elűzi a rossz „ barátokat”. Örömöt és életerőt ajándékoz, segít melankólia és depresszió ellen. Bánat, levertség, kimerültség, bátortalanság ellen nagyon hatásos. Erőt és kitartást ajándékoz. Hatékonyan erősíti a testnedveket. A gránát egy olyan kő, amely jól tud bánni a tabutémákkal, az energetikai blokkokkal, a fájdalmas élményekkel és a kellemetlenségekkel. A gránát erősíti a testalkatot, a szívet, az agyat, a vérkeringést, a szaporító szerveket, hatásos hideg végtagok és reuma ellen. Erősíti a szívizmot, megvéd a szívkoszorúér-megbetegedésektől, stabilizálja a vérkeringést, segít vérellátási zavarok ellen, ösztönzi a vörösvértestek termelődését, erősíti a test öngyógyulási erejét, pozitív hatással van a szexualitásra. A gránát szabályozza és erősíti a teljes vérkeringést, megóv a vérszegénységtől a plazma és leukociták szaporítása által. Segít anémiánál, bronchitisnél, reumánál, tályogoknál, gyulladásoknál, bőrbetegségeknél, feledékenységnél, fokozza a szexuális erőt, megszünteti az impotenciát, erősíti a májat, a lépet és a veséket.
A gyémánt: Leginkább a bika, bak, oroszlán csillagjegyben születettek számára alkalmas.
A lélek őrzője és segít mindig tisztán és önállóan gondolkodni. A partnerkapcsolatban gondoskodik a belátásról, megértésről és toleranciáról, hosszú szerelmet ajándékoz. Segít depressziónál és szorongásos állapotnál, féltékenység ellen. Világosságra, felismerésre, félelmek, fukarság ellen. Kiegyensúlyozottságot, önállóságot, önbecsülést ad. Segít a féltékenységet jobban kontrolálni. Elveszi a bizonytalanságot a partnerrel kapcsolatban, legyőzhetetlenséget tanít, figyelmessé tesz a hibákra. A gyémánt támogatja a logikus gondolatokat és kényszerít bennünket, hogy a helyes életutat keressük, és megtaláljuk, s mindehhez erőt ad nekünk. Aki gyémántot visel egy szigorú, de igazságos tanárt talált magának. Nagyon erős hatása van a kiválasztó szervekre, a gyomorra és a belekre, valamint fejfájásnál, hát- és végtagfájásnál, porckorong-problémánál, köszvénynél. Gondoskodik, hogy körmeink, fogaink és csontjaink szilárdak legyenek, segít reumánál és szélütésnél, epe- és vesekőnél, erősíti az agyat és az idegeket, megelőzi az érelmeszesedést és a szenilitást.
A KLUGEX közel két évtizedes üzleti múltra tekint vissza. A cégünk által forgalmazott ékszerek eredetisége 100% garantált.
A Magyarországon forgalomba hozott termékeinket a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet a jogszabályban előírt Magyar fémjellel és Importőri azonosítóval látja el.
Termékeinket számlával szállítjuk kedves vásárlóinknak, áraink az áfát tartalmazzák!
Minden termékünkre 8 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!
Javasoljuk ékszert csak megbízható forrásból vásároljon, ne dőljön be a piacot elárasztott hamisan fémjelzett értéktelen fémekből készült utánzatoknak!
A klugex-usa termékeit megtekintheti  ITT!



Jelenlegi ára: 85 405 Ft

Az aukció vége: 2011-09-30 00:54
. Férfi Arany Gyűrű Gránát és Gyémánt Drágakővel 62 - Jelenlegi ára: 85 405 Ft