2011. szeptember 17., szombat

E vitamin - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

E vitamin E-400, 100db. -os kiszerelésben.
Kiterjesztett leírás:
E - vitamint a szervezet a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izomzatban, a herékben, a méhben, a vérben, a mellékvesében és az agyalapi mirigyben raktározza. Ebben a termékben természetes alapanyagú E - vitamin található.
Oxigénnel látja el a szervezetet, fokozza annak ellenállóképességét. Aki rendszeresen szed E - vitamint, megőrzi fiatalságát, mert késlelteti az öregedést. Az A - vitaminnal együtt védi a tüdőt a levegőszennyeződéstől. Megakadályozza a véralvadékok képződését, segíti lebomlását. Csökkenti a fáradtságot. Megakadályozza a durva hegesedéseket, külsőleg belsőleg. Felgyorsítja az égési sebek gyógyulását. Vizelethajtó hatású, csökkenti a vérnyomást. Enyhítheti a lábikra - és lábizomgörcsöket. Segít az elvetélés megelőzésében. Csökkenti a szívbetegségek, Alzheimer - kór kialakulását.
E – vitamin védi a sejteket, vérkeringést stabilizálja, szabadon tartja a vérpályákat. Agyvérzés utáni lábadozásban szerepet játszik. E és C-vitamin együttesen alkalmazva gátolja az érelmeszesedés kialakulását. Fontos a rák megelőzésében.
Az E-vitamin segít semlegesíteni a szervezetben felgyülemlett szabad gyököket, fontos szerepe van a gének működésében, segít a sejtfalak jó állapotban tartásában, Segít a bőr, az idegek, az izmok, vörösvérsejtek, a vérkeringés és a szívműködés egészségének megőrzésében.
Az E-vitamin természetben fellelhető formáját tokoferolnak nevezzük. A görög ábécé első négy betűjével megkülönböztetünk alfa, béta, gamma, delta változatot, amiből általában az alfa változatot találjuk meg a boltokban étrendkiegészítőként. A másik hármat azért nem, mert drága az előállítása.   Az E 400 komplexben megtalálható mind a négy tokoferol, így teljes mértékben ki lehet elégíteni vele E - vitamin szükségletünket.



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 23:58
. E vitamin - Jelenlegi ára: 2 500 Ft