2011. július 12., kedd

Fancy átalakítása kampány? TV-riport keres a férfiak (18-45J).

Fancy átalakítása kampány? TV-riport keres a férfiak (18-45J).
Keresek egy hűvös átalakítása kampány, vagy inkább keres egy felesége külföldön? TV produkciók kereső férfiak között 18-45 év különböző ionok és a TV-termelési jelentések!

1) Egy átalakítása, keresünk nemzeti cselekvési férfiak (18-35), aki szeret változtatni a megjelenését.
Nem él a saját világában, és te egyetlen, de szeretné, hogy a tapasztalat valami új és kitörni a régi minták? Ezután vegye fel a kapcsolatot velünk hamarosan!
Kapsz egy ingyenes átalakítása, beleértve az új ruhákat, stb, és a garancia egy felejthetetlen hetet tetején. Ez forog csak 5 napot kell fizetni is, természetesen!

Keresünk 2.) Férfi (18-45), aki szeretné megtalálni álmaik lány külföldön!
Nem számít, mit néz, vagy mit keres egy nő - segítünk Önnek a partnerkeresés külföldön, és támogatást vehet a erőfeszítéseit, hogy végre megtalálja a boldogságot.

3) Súlyos TV jelentés célja volt erőszak áldozata (25 és 40)
Ahhoz, hogy egy komoly TV dokumentumfilm, keresünk, akik már terrorizálják az iskolában ma is szenved a következményei a múlt és beszélni egymással tapasztalataikat!
Azt szeretnénk, hogy a nehézségek a német iskolákban és figyelmes, miközben bemutatja, mi okozhat Mobbig. Fontos: A tárgy kell megvilágított érzékeny és komoly!
Vannak elforgatva 3-4 nap (országos), és van megfelelő díj a tanfolyam!

Ha érdekel ez a projekt (vagy ismer valakit, aki a vágy egy ilyen akció), így iratkozzon fel gyorsan a 00 vagy 030-31 50 92