2012. január 31., kedd

3 db-os ALAKFORMÁLÓ csomag - AKCIÓ ! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

OLIVA-BEAUTY
Tartalma:
-ajándék tasak
- Sejtépítő, bőrfeszesítő krémpakolás
- ICE gél (karcsúsító, alakformáló)
-CELLULITKEZELŐ karcsúsító krém FRESH ACTIVE
ICE GÉL KARCSÚSÍTÓ, ALAKFORMÁLÓ , CELLULIT KEZELŐ, FOLYADÉK ELVEZETŐ mentollal
250ml
ZSELÉS állagú - MENTOLOS illatú
Kitűnően alkalmazható gyulladt, érzékeny és hajszálér tágulatos visszeres bőrtípusoknál is ! A hydrogél gyorsan felszívódik, emiatt különösen alkalmas az alakjavító kezelések hatékonyságának növelésére. Használható a test nagyobb területén, de lokális területeken is. Rendszeres használata elengedhetetlen! Intenzív, hűtőhatású termék , mely a mediterrán olivaolaj biológialilag aktív hatóanyagait , a menthol és a kámfor hűsítő hatású koncentrátumait tartalmazza, kiegészítve vadgesztenye kivonat, citrom és borsmentaolaj gyulladástcsökkentő komponenseivel. Mindezek lehetővé teszik a cellulitisz okozta szépséghibák hatékony kezelését. Kúraszerű alkalmazása centiméterekben mérhető !  
BŐRFESZESÍTŐ KRÉMPAKOLÁS
sejtépítő, bőrfiatalító testre
250ml
Mediterrán oliva, szőlőmagolaj, búzacsírakivonat, gyümölcs olajok Hatóanyagainak köszönhetően intenzíven gátolja a bőr öregedését. Rendszeres használatával a megereszkedett szöveti felületek (has, mell, comb... ) visszanyerik rugalmasságukat, feszességüket. Javasolt a korosodó bőr feszességének megörzésére, fogyókuránál, terhesség után.
KARCSÚSÍTÓ KRÉM
mediterrán oliva, guarana kivonat, narancsolaj, kókuszolaj
250ml
Guarana kivonatot tartalmaz, mely lassítja a zsírok beépülését a szövetekbe, a méreganyagok távozásának gyorsításával gátolja a narancsbőr kialakulását. Testmozgással együtt gyorsabb az eredmény. Érzékeny bőrűeknek is javasolt.
Csak ajánlott levélként postázok (sima levéllel volt sok rossz tapasztalatom). Köszönöm a megértést ! Személyesen Erdőkertesen vehető át.
Hetente 2x tudok postázni.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-18 05:41
. 3 db-os ALAKFORMÁLÓ csomag - AKCIÓ ! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft