2011. október 27., csütörtök

Stephen King A két Rose - Európa, 1997 - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

A két Rose
Európa Könyvkiadó, Budapest,  1997
Gerincen néhány töréscsík, egyébként szép állapotban.
Posta:  580 Ft
KÉRLEK OLVASD EL!  
Kedves Állandó, Hűséges és leendő Állandó, Hűséges Olvasó!
Megválok Stephen King gyűjteményem nagy részétől. Mindegyik könyv olyan állapotban, ahogyan vettem! Amit újonnan vettem, azokat ugyanúgy vissza lehet tenni a bolt polcára, amit pedig használtan, annak az állapota ugyanolyan, nem amortizálódott tovább.
A könyveimet magánszemélyeknek, Stephen King szerető és gyűjtő embereknek szánom, a legtöbb ajándéknak is tökéletes. Nem könyvtáraknak, és főleg NEM viszonteladóknak, kérném őket, ne is keressenek semmilyen ajánlattal.
Az újonnan is kapható könyveknél tudom, hogy a legtöbbnél a postaköltséggel együtt kb. annyi lenne a vége, mintha megvennéd a boltban, de csak ezért nem tudok csökkenteni, így is igyekszem elfogadható árat adni, ahogy a használt könyveknél is, náluk figyelembe véve az állapotot is (valamint, hogy mennyire ritka). De mivel sok munkám van benne, és tisztában vagyok az értékükkel és az árukkal is, az előbbiek miatt sem szeretném szinte ingyen adni. Ha mindezek ellenére valamelyik ára (és nem értéke) mégsem tetszik, akkor kérlek, hogy megjegyzés nélkül keress másik eladó példányt - nem lesz harag -, mivel ezekből az árakból már alkudni nem kívánok. Ha több terméket veszel tőlem, akkor persze jobban megéri, max. 1000 Ft lehet a posta (20 kg-ig, de gondolom ezt senki nem fogja túllépni: )).
A fent lévő címek és kiadások eladóak jelenleg, másik címért és kiadásért kérlek ne keress. Több könyvben szerepel csodálatos aláírásom, ezek feltüntetve, valamint mindegyiknél az esetleges szépséghibák. Bármilyen egyéb kérdésed van, tedd fel bátran!
Jó válogatást!


Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2011-11-03 00:56
. Stephen King A két Rose - Európa, 1997 - Jelenlegi ára: 1 800 Ft